USA BILDER DEL 1

Här kommer lite bilder från USA men verkligen inte alla! Det kommer fler från bla hollywood, las vegas, new-york och massa andra ställen:)



Över grand canyon

Mäktigt

Coola är vi!

HAHA


Helkopter tur över Grand Canyon


inte illa!

SAKNAR ER!

Manumont velley


Jeep tur

Los Angeles

Stranden där baywatch spelats in

Disneyland


31 augusti 2009

Jag börjar eller rättare sagt är en tråkmåns som aldrig uppdaterar. Men nu tänkte jag försöka skriva lite mer så att ni där hemma kan hålla koll på mig här i falun, vare sig det blir långa eller korta inlägg.

Idag har jag inte så mycket att säga utan att det varit en grymt lång dag i skolan, från tjugo i nio till fyra! Halva dagen bestod av datakunskap och matte, den andra halvan bestod av fyra timmars bild. Jag ska snart gå ner på stan och möta magda för att ta en liten promenix tror jag :)

Vad vare jag sa? korta inlägg
puss på er!

28 augusti 2009

Jag är sjuuuukt dålig på att uppdatera här men dagarna i falun är fullspäckade. Jag har redan gått en vecka på frisör på haraldsbogymnsium och fyfan vad nöjd jag är hittills! Idag har vi haft praktiskt hela dagen, så vi har fått övat lite olika klipptekninker och diskuterat hur vi ska bemöta våra kunder i framtiden. Jag kan knappt bärga mig tills vi får våra egna verktyg nästa vecka och tills vi får sätta igång på riktigt framöver.


bilderna från usa kommer också snart att dyka upp
pusssssss

FRISÖR!!

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE,!!!;D;D;D;;D;D;D;D;DDD


HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma i sverige igen! Dessa tre veckor i usa har varit bland dom bästa i mitt liv. Jag har träffat underbara människor och upplevt och sett en massa. Jag har dock inte hunnit uppdaterat mycket därför har jag skrivit dagbok från dag 1 till 20 som jag tänkte skriva här i bloggen lite senare. Kul va?

Hemresan gick fort trots att vi fick springa genom londons flygplats och trots att jag fick mitt bagage ett dygn efter jag kommit hem.
Fy farao vad skönt det är att vara hemma men usch vad jag saknar allihop redan! 

Jag har en massa bilder jag kommer att lägga in sen i samband med dagboken men dittills får ni nöja er med en bild på gruppen i las vegas:)




PUSSS!

RSS 2.0